Sporta-Team | Tafeltennis

TAFELTENNIS

Zin in een uitdaging?

Ben je met je tafeltennisclub op zoek naar een leuke competitie? Dan ben je bij Sporta aan het juiste adres! We organiseren interclubcompetities in 3 provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant en het BHG. 

Daarnaast kan je ook nog deelnemen aan verschillende nevencompetities én onze federale tornooien. Ontdek snel aan welke verschillende competities je kan deelnemen:

Interclub

Onze interclubcompetitie gaat door in 3 provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant en het BHG. In ploegen van 3 neem je het wekelijks op tegen andere teams. De competitie is onderverdeeld in verschillende reeksen zodat je uitkomt tegen tegenstanders van een gelijkaardig niveau.

Neven-competities

Naast de vaste interclubcompetitie hebben we ook nog verschillende nevencompetities. Zo hebben we een bekercompetitie, provinciale kampioenschappen en nog een aantal andere formules. 

Tornooien

Krijg je nog niet genoeg van tafeltennis? Neem dan ook zeker eens een kijkje buiten je eigen provincie door deel te nemen aan de federale tornooien. Ook voor onze masters hebben we een apart tornooicircuit. En voor de betere spelers is er nog het federale kampioenschap waar de beste spelers van elke provincie het tegen elkaar opnemen.

TT-Online

Volg al het tafeltennisgeweld gemakkelijk op via de tool TT-online. Hier vind je de tussen- of eindstand van de interclub en de uitslagen van de tornooien. Bovendien kan je ook je eigen prestaties opvolgen om te kijken of je al dan niet van klassement zal stijgen. Verder vind je er alle nuttige informatie, reglementen en documenten voor de competities terug!

Reglementen & documenten

Contact

Sporta-consulent Tafeltennis ‌
‌Jeroen ‌
‌Boomgaardstraat 22 bus 50 ‌
‌2600 Berchem‌ ‌
tafeltennis@sporta.be
‌of bel 03 361 53 47

Contacteer ons