Sporta Team | Over Sporta

OVER SPORTA TEAM

Het doel van Sporta Team? ‌Jouw sportaanbod ondersteunen met:

Аdministratieve tools


Exclusieve support


Terugbetalingen en kortingen


Een stevige sportverzekering


Bijscholingen


Snelle helpdesk


We doen er alles aan zodat jij tijd en ruimte krijgt voor de sport, terwijl wij zorgen voor de support.
Bekijk ondersteuningspakketten

In goed gezelschap

Bij Sporta Team ben je in goed gezelschap. Want 1.619 sportaanbieders in Vlaanderen kozen ervoor om zich aan te sluiten (cijfer d.d.01/08/2023).

We staan klaar met raad en daad voor de meer dan 65.000 leden van die sportaanbieders. Dat doen we elke dag met veel plezier.

Sporta-teams

Veelzijdigheid troef bij Sporta Team. ‌Klik links bovenaan het kaartje op ‘Filtercriteria’, vul in wat je zoekt en ontdek de specifieke gegevens van de verschillende Sporta-teams.

Een team met een missie

Zoveel mogelijk Vlamingen in beweging zetten: dat is de missie van Sporta Team. Want sporten is gezond en het brengt mensen bij elkaar. Daarom begeleiden, ondersteunen en informeren we sportaanbieders zoals jij.

Daarnaast lanceren we allerlei initiatieven om mensen aan het sporten te krijgen. En zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om te sporten: van peuters tot senioren en iedereen daartussenin. Dus ook mensen voor wie sporten niet evident is door een lichamelijke, sociale of financiële beperking. 

Sporta Team gaat voor kwaliteit

Vlaanderen aan het sporten krijgen, daar doen we het voor. Tegelijk maken we werk van goed sporten door de kwaliteit van het sportaanbod en alles daarrond te bevorderen. Of het nu gaat over de medische begeleiding van sporters, over de technische bagage van trainers of over de financiële gezondheid van sportclubs: we streven altijd naar beter. 

‌Herken jij jezelf in de missie en het verhaal van Sporta Team? Word dan ook lid van Sporta Team!