Ondersteuning voor je sportkamp

SPORTKAMP
ONDERSTEUNING
organisatiegids aanvragen

Je sportkamp organiseren
zonder zorgen

Boost de organisatie van jouw sportkamp: kies de ondersteuning uit die jij zoekt en je sportkamp loopt op wieltjes!

Sportkamp
verzekering

Een ongeval op een sportkamp is soms snel gebeurd. Daarom sluit je als sportkamporganisator best een goede verzekering af. Met de sportkampverzekering van Sporta zijn zowel je deelnemers als medewerkers verzekerd tijdens alle activiteiten. Daarenboven zit ook de aansprakelijkheid van je organisatie mee vervat in deze kampverzekering.

Sportkamp in samenwerking met Sporta

Bots je bij de organisatie van je kamp aan tegen een aantal moeilijkheden? Dan kan Sporta - met meer dan 60 jaar kampervaring - jouw organisatie misschien een handje helpen. Via een samenwerkingsverband slaan we de handen in elkaar en kan Sporta hulp bieden bij bv. de organisatie van je inschrijvingen, betalingen, uitreiken van fiscale attesten, opmaak van monitorencontracten, promotie, communicatie, enz.

Organisatiegids sportkamp

Waar moet je allemaal aan denken bij de organisatie van een sportkamp? Deze gratis organisatiegids geeft je een stap voor stap overzicht van het organisatietraject met handige tips, sjablonen, checklists en tools.

Maak van je sportkamp een toporganisatie!

Administratieve support 

Met een krachtig pakket aan administratieve ondersteuning loopt je kamporganisatie op wieltjes. Beheer je kampinschrijvingen met de online inschrijfmodule of laat je organisatie floreren met een inspiratieplatform boordevol leuke ideeën, tips en handige tools. Maakt bovendien gebruik van de vele extra's die je er bovenop krijgt!

Daarom kiest SportastiX 
voor Sporta Team

Voor de organisatie van hun sportkampen doet SportastiX beroep op de ondersteuning van Sporta Team.

Organisator Natacha, legt uit waarom.

Vragen?

We helpen je graag verder!


Sporta Team
Boomgaardstraat 22 bus 50 - 2600 Berchem 
03 361 53 40
info@sportateam.be

contacteer ons

OOK INTERESSANT voor jou

op maat ondersteuning voor...

Lesgevers
Sportevents
Sportclub of -groep