GYM &
‌DANS

Recreatieve gymnastiek of dansclub

Ben jij als recreatieve gymnastiek of dansclub op zoek naar een tof aanbod voor je leden? Zoek niet verder! Sporta organiseert voor gymnastiek- en dansclubs een recreatief aanbod waar plezierbeleving centraal staat. In onze verschillende disciplines zijn jongens en meisjes van elk niveau en elke leeftijd van harte welkom om te tonen wat ze kunnen en om zich op wedstrijden te meten met andere recreatievelingen.

Trainingen, wedstrijden, jury en trainers

Federatie-trainingen

Zin om je eens uit te leven in een knap ingerichte gymhal? Of om vanalles bij te leren van een andere coach? Kom samen met jouw groep naar een federatietraining in een discipline naar keuze. Het seizoen kan niet beter beginnen.

Wedstrijden

In 7 verschillende disciplines organiseert Sporta in samenwerking met haar clubs recreatieve wedstrijden. Of je nu turnt op de lange mat, danst met de vriendinnen of springt op de dubbele mini trampoline, ook jij kan schitteren op een fijne wedstrijd waarbij plezier op de eerste plaats komt.

Jury

Maak je graag deel uit van een wedstrijd maar laten je stramme spieren het niet meer helemaal toe? Vervolledig ons jurykorps en draag bij aan een geslaagde en fijne wedstrijd waarbij iedereen naar waarde wordt beoordeeld.

Trainers

Ben je als trainer op zoek naar een interessante opleiding of bijscholing om jezelf verder te ontplooien en je capaciteiten uit te breiden? Als gediplomeerd trainer sta je garant voor fijne en kwaliteitsvolle lessen!

Contact

Sporta-consulent Gym & Dans ‌
‌Bieke ‌
‌Boomgaardstraat 22 bus 50 2600 Berchem 
‌03 361 53 46 
gymdans@sporta.be

CONTACTEER ONS