SPORT-I LABEL: SUBSIDIE VOOR JEUGDVRIENDELIJKE SPORTCLUBS

Jouw voordeel 

Heeft je club een jeugdwerking die voldoet aan bepaalde kwaliteitscriteria? Geef het ons in een online dossiertje door en strijk jaarlijks een prestigieus keurmerk mét bijhorende geldprijs op. Afhankelijk van hoe jouw jeugdwerking scoort, varieert het subsidiebedrag van €200 tot meer dan €700 per club. Pronkt jouw club binnenkort ook met het bronzen, zilveren of gouden Sport-i label?

Waarom?

Door in te zetten op een kwalitatieve jeugdwerking, laat je kinderen en jongeren in de beste omstandigheden genieten van hun sport. Wie gesoigneerd wordt, komt graag terug. Op deze manier bouw je actief mee aan de verhoging van de sportparticipatie van de jeugd! Een nobel doel dat Sporta, met de steun van Sport Vlaanderen, via het Sport-i label graag ondersteunt.

Vereisten

Alle vereisten en uitleg over de praktische zaken van het Sport-i label (wie komt in aanmerking, hoe deelnemen, wanneer indienen,…) worden uitgebreid toegelicht in het Sport-i reglement.

‌Het Sport-i-label loopt telkens over een kalenderjaar van 1 januari t.e.m. 31 december. Let op enkele deadlines voor deelname: 

Uiterlijk 1 april: inschrijvingsformulier indienen via Mijn Beheer
Uiterlijk 31 oktober: invuldossier indienen via Mijn Beheer

Sport-i reglement

Hoe aanvragen?

  1. Bekijk het Sport-i reglement. Voldoe je aan de verplichte voorwaarden?
  2. Vraag dan een toegang aan tot je online Sport-i dossier via sporti@sporta.be. Zo krijg je een extra menu ‘Sport-i-label’ in Mijn Beheer, waarin je alles beheert.
  3. Dien ten laatste op 1 april 2022 het inschrijvingsformulier in via Mijn Beheer.
  4. Vanaf dan kan je het Sport-i dossier verder online vervolledigen. Uiterlijk 31 oktober 2022 stuur je dit in via Mijn Beheer.

Nuttige info

Deelnemende clubs + label - 2017-2020

Download

Statistieken Sport-i label 2017 - 2020

Download

Deelnemende clubs + label - 2013-2016

Download

Statistieken Sport-i label 2013 - 2016

Download

Hulp nodig?

We helpen je graag verder.

‌Mail ons op sporti@sporta.be
‌of bel naar 03 361 53 40.

contacteer ons