Sporta Team | Sporta

SPORTA
‌HET GROTE GEHEEL

Beweeg meer, leef meer

Sporta Team maakt deel uit van de grotere Sporta-familie. Sporta is een non-profitorganisatie die Vlamingen aanmoedigt tot voldoende beweging. Het is immers een wetenschappelijk feit dat regelmatige activiteit de levenskwaliteit verbetert. In gezelschap is bewegen altijd leuker en daarom neemt Sporta initiatieven die mensen samen in beweging zetten. Beweeg dus niet alleen in het echte leven, maar surf ook doorheen al onze andere Sporta-websites.

We beleven op kamp

Bij Sporta Kampen gaan we voor onvergetelijke jongerenvakanties en herinneringen voor het leven. Dat doen we al meer dan 60 jaar, zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Ons unieke aanbod varieert van een alpacakamp, basketbalkamp tot een boerderijkamp en nog zoveel meer.

We brengen je in beweging

Sporta Beweeg Meer is hét kennisplatform voor de ongebonden sporter. Jij sport waar, wanneer en hoe jij wil. Wij inspireren, motiveren en informeren deze sporters tijdens hun sportavontuur.

We sporten in clubs

‌Elke persoon, groep of organisatie die een sportaanbod heeft kan bij Sporta Team terecht. Van georganiseerd tot minder georganiseerd, en alles daartussen! Samen zetten we zo veel mogelijk Vlamingen in beweging. Daarom begeleiden, ondersteunen en informeren we sportorganisaties zoals die van jou. “Jullie de sport, wij de support”.

We ontdekken in groep

De Sporta Spots, dat zijn 2 sportieve hotspots midden in de natuur. Competitief of recreatief, sportief of ontspannend: in de meer dan 100 recreatie- en sportactiviteiten vind je altijd je ding. Aangevuld met tal van verblijfsmogelijkheden voor bijvoorbeeld je school, sportclub of vereniging.

Ontdek de Sporta-groep

Sporta evenementen

Sporta Infinity Run

Gemotiveerd lopen en blijven lopen? Dat doe je met onze beweegcampagne Sporta Infinity Run. We begeleiden jou op alle vlakken naar je doel. Meten is weten en daarom organiseren regelmatig loopevents waarbij jij je loopdoel kan behalen.

Sporta Mon Ventoux

Sporta Mon Ventoux is een beweegcampagne voor fietsers en wandelaars. Een ode aan de Mont Ventoux. Beginner of gevorderd, samen verzetten we bergen!