Doe de Sporta Check én win!

Doe de Sporta Check én win!

Hoe kwaliteitsvol is jouw sportclub? Doe de Sporta Check en kom het met enkele klikken te weten! Alle clubs die vóór 31/5/2024 de Sporta Check doen, maken bovendien kans op één van onze drie mystery boxes t.w.v. €400!

Hoe kwaliteitsvol is jouw werking?

Deze nieuwe tool werd exclusief ontwikkeld voor alle Sporta-clubs om een beeld te krijgen van de kwaliteit van hun werking. Het doel? O.b.v. een eenvoudige checklist in Mijn Beheer krijg je objectief inzicht op welke thema’s je club goed scoort en op welke vlakken het nog beter kan. Bij elk thema krijg je bovendien een heleboel inspiratie en tips om je werking nog verder te ontwikkelen.

de-sporta-check-3.png


Als je club de Sporta Check behaalt, ontvangt ze het prestigieuze Sporta Check-label. Iets waar je fier op mag zijn: als kwaliteitsvolle club mag de buitenwereld dit zeker weten!


Win een mystery box!

Alle clubs die vóór 31/5/2024 de Sporta Check doen, worden automatisch toegevoegd aan onze lijst met deelnemers waaruit 3 winnaars worden uitgeloot.

Elke winnaar ontvangt een mystery box t.w.v. €400, boordevol producten en tools die jouw clubwerking ondersteunen. 1 product uit de box onthullen we alvast: een clubactiviteit budget van €200. De rest blijft nog even geheim!