Online inschrijven voor je clubactiviteiten

Mijn Beheer updates

Mijn Beheer kreeg onlangs weer een aantal interessante nieuwe mogelijkheden bij!

Digitale lidkaarten bekijken en verzenden.
Genereer eenvoudig digitale lidkaarten van je leden. Filter de gewenste leden of vink ze rechtstreeks aan om de digitale lidkaarten ervan te downloaden. Deze optie zie je onder het menu 'Leden --> Ledenlijst'. Bij een volgende update van Mijn Beheer komt er ook de mogelijkheid om deze rechtstreeks te verzenden naar je leden via mail. Stay tuned ;-)

Statistieken
Analyseer je ledengegevens a.d.h.v. zelf gekozen parameters en krijg een visuele weergave van je ledenevolutie doorheen de tijd. Deze cijfers geven je inzicht in de evolutie doorheen de tijd en kunnen ideale voeding zijn voor het maken van beleidskeuzes. Deze statistieken ontdek je in het menu 'Leden --> Statistieken'.

Inschrijvingen/formulieren
Maak eenvoudig online aansluit-, inschrijf- of verkoopformulieren op. Deze deel je via een eenvoudige URL en personen kunnen online inschrijven. Ben je een vzw? Aarzel niet om een Mollie account te maken en zo je leden onmiddellijk online te laten betalen. Deze module is een win-win! De clubadministratie vereenvoudigt zienderogen en het is eveneens een boost voor de gebruiksvriendelijkheid van de leden. Je vindt het als een nieuw menu-item 'Formulieren/inschrijvingen' in het gekende Mijn Beheer.

Ontdek alles via https://mijnbeheer.sportateam.be. Het administratieplatform voor clubs aangesloten bij Sporta Team