MULTI SKILLZ

Multi SkillZ, een ideaal vervolg op Multimove, is de manier bij uitstek om kinderen van 5 tot 12 jaar hun motorische vaardigheden verder uit te bouwen. Deze sporttakoverschrijdende vorm van multisport vormt een mooie basis en perfecte aanvulling van elke sport. ‌ ‌

‌Via energieke sportsessies vol dynamische beweegopdrachten, samenspel en plezier worden kinderen gek gemaakt van bewegen. De Multi SkillZ aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en laat elk kind schitteren.

Multi SkillZ richt zich tot kinderen die:

  • de weg naar de sportclub (nog) niet hebben gevonden 
  • nood hebben aan spelplezier en beweegvreugde 
  • hun motorische vaardigheden (verder) willen ontwikkelen 
  • al lid zijn van een sportclub, maar nood hebben aan extra uitdagingen en motorische prikkels om (nog) meer plezier te beleven en hun sportvaardigheden te optimaliseren.
Alle info vind je hier

Ondersteuning

Bied ook jouw club Multi SkillZ aan? Voor slechts €5pp/jaar kan je je deelnemers aansluiten, verzekeren en genieten van onze ondersteuning.

Ontdek hier onze ondersteuning
Multi SkillZ is één van de multisport concepten die Sporta Team mee ondersteunt. Het is een ideaal vervolg op Multimove en is de manier bij uitstek om kinderen van 5 tot 12 jaar hun motorische vaardigheden verder uit te bouwen

Wil jij samen met ons 

kinderen gek maken van bewegen?

Integreer Multi SkillZ in je training

Ben je trainer in een Sporta-clubs en wil je Multi SkillZ in je trainingen integreren om ze kwaliteitsvoller te maken? Schrijf je dan in voor het online DrillZplatform met allerlei oefenstof en geniet van een korting tot 70%.

Start je academy

Ben je actief in een sportclub, een school, een gemeente, een stad, een privé-sportorganisatie of zelfstandige en wil je het sportaanbod verruimen en meer kinderen in beweging zetten via Multi SkillZ lessenreeksen? Start met de steun van Coach2Competence en Sporta een Multi SkillZ Academy !

Multi SkillZ op je sportdag?

Wil je eens iets anders op je sportdag? Een sessie Multi SkillZ bijvoorbeeld! Laat ons weten waar en wanneer jouw sportdag doorgaat en wat je wensen zijn. Wij contacteren je om de nodige afspraken te maken, de mogelijkheden te bekijken en gaan op zoek naar een gediplomeerde Multi SkillZ Coach om je leerlingen oneindig veel beweegplezier te bezorgen.

Multi SkillZ is één van de multisport concepten die Sporta Team mee ondersteunt. Heb je geen trainers binnen je club? Zorg dan voor een opleiding.

Multi SkillZ opleidingen

Vermits het kind centraal staat is een goede begeleiding essentieel. De kwaliteit van jouw Academy en training staat en valt bij de kwaliteit van de coaches. Zij zijn de belangrijkste schakel in het overbrengen van het beweegplezier naar de kinderen. De opleidingen worden georganiseerd in samenwerking met Coach2Competence.