Sporta zeker sporten en Think pink slaan de handen in elkaar

Sporta Zeker Sporten slaat de handen in elkaar met Think Pink voor de succesvolle beweegcampagne ‘Think Pink on the Move’! Na 2 lovenswaardige edities te Lier en Merchtem zal Zeker Sporten in Laarne en Koksijde alvast zijn steentje bijdragen in de strijd tegen borstkanker. Doordat sport en beweging een zeer goed preventiemiddel is tegen kanker, is het een logische stap om dit deel voor onze rekening te nemen.

Think Pink on the Move is een beweegtraject doorheen Vlaanderen. Think Pink is dé referentie in België voor borstkanker in de ruimste zin. Ze zijn een onafhankelijke organisatie die haar fondsen gebruikt om zowel borstkankerpatiënten als hun familie alle mogelijke hulpmiddelen aan te reiken om de ziekte te verlichten. Onderdeel daarvan is dus de preventie door sport als middel. Zo is Sporta Zeker Sporten de logische partner.

Hierdoor zal Zeker Sporten gratis Webinars en praktische sessies organiseren die elke sporter wel aanbelangt. Hoe kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je zo snel mogelijk langer en sneller kan lopen, fietsen, wandelen … Daarbovenop dan nog zonder blessures op te lopen én het leuk te houden/maken? Of andere vragen zoals wat je mag en kan eten voor/tijdens/na het sporten of hoe het komt dat je niet afvalt terwijl je toch 3 keer per week je sportuitrusting aantrekt? Hiermee beantwoorden we zeer herkenbare vraagstukken om drempels weg te nemen zodat je slimmer aan de slag kan blijven gaan.

Laten we samen aan de slag gaan om borstkanker geen kans te geven! Bezoek Think Pink voor meer informatie over de werking, bestel je tickets voor de loop-, wandel- of fietstocht doorheen de natuur van Laarne en ontvang een kortingscode van €2 op je inschrijving door je in te schrijven via Zeker Sporten! Je ontvangt je code door een mailtje te sturen naar zekersporten@sporta.be met onderwerp “code Think Pink”.

 

Een overzicht en inschrijvingslink voor de gratis Webinars kan je terugvinden op: https://www.zekersporten.be/sportkalender.

Hopelijk tot in Laarne, Koksijde óf online tijdens de Webinars!