SPORTAANBOD 

Recreatief competitieaanbod

Sporta Team organiseert een recreatief competitieaanbod in een 6-tal sporttakken. Hoewel geen enkele sporttak dezelfde is, heeft het competitieaanbod ervan wel 3 gemene delers.

‌Ontdek hieronder de verschillende sporttakwerkingen van Sporta Team.

  1. Het is recreatief

    met een gezonde competitiespirit.

  2. Plezier primeert

    zowel op als naast het sportterrein.

  3. En de sfeer is altijd top!
Volleybal

Al decennialang serveert Sporta recreatief volleybal met alles erop en eraan. Naast vier uitgebreide provinciale competities is er ruimte voor spannend cupvolleybal en vriendschappelijke tornooien.

Gym & dans

Lenige lichamen, gracieuze choreografieën of krachtige acrobatie. Wedstrijden zijn er op elk niveau en voor elke discipline uit de gymnastiek. Enkele groovy dansdemo's maken er letterlijk een swingend aanbod van. Je trekt gegarandeerd je ogen op als je naar onze spectaculairste sporttak gaat kijken.

Tafeltennis

Imposante competitie voor jeugd, senioren en veteranen aangevuld met bekercompetities, federale en clubtornooien, enkel- en dubbelkampioenschappen. Maar dan met net dat tikje meer recreatieve topspin. De vinger aan de pols voor palletartiesten.

Zwemmen

Op onze wedstrijddagen zwemmen de competitieleden hun persoonlijke besttijd tegemoet in de interclubreeksen of op onze zwemmeetings. Dat in het sympathieke gezelschap van leeftijds- en niveaugenoten. Elke gastclub ontvangt publiek en deelnemers met open armen en zorgt samen met een geweldige crew officials voor een spetterende zwemnamiddag waarbij het zwemplezier centraal staat!

Sporta-Runs

De Sporta-Runs zijn een verzameling van recreatieve loopwedstrijden, van en door Sporta-clubs. Sporta Team biedt organiserende clubs een doorgedreven ondersteuning zodat deze runs garant staan voor kwalitatieve joginitiatieven waar recreatieve lopers in heel Vlaanderen een topdag beleven!

Badminton

Elk jaar wordt reikhalzend uitgekeken naar de recreatieve badmintontornooien uit het Sporta-circuit. Badmintonspelers van elk pluimage zijn welkom op een zes-tal tornooien, die naast de winnaars ook de best vertegenwoordigde club, spelers die vaak deelnemen en alle aanwezigen beloont. Want badmintonnen voor het plezier verdient een pluim.

Ben jij een multisport club?

Verzeker je leden en trainers

voor slechts
€5 per persoon
meer info