Startpakket Multimove

Jouw voordeel

Clubs die willen starten met Multimove of dit reeds aanbieden krijgen 12% korting op het startpakket Multimove. Met dit pakket heb je alles in huis om van start te gaan met Multimove.
Een mooie aanvulling op het startpakket met promomateriaal dat je als multimove-aanbieder van Sport Vlaanderen ontvangt. 

Waarom

Sporta onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en stimuleert graag de weg naar een gezonde en levenslange sport- en beweegparticipatie. Daarbij ondersteunt ze graag haar clubs.

Voorwaarden

  • Je organisatie is aangesloten bij Sporta-Team met één van onderstaande pakketten:

✔ Clubpakket op naam

✔ Clubpakket op aantal

  • ‌Je club biedt Multimove aan of plant hiermee van start te gaan.

Hoe aanvragen
  • Bestel het Sporta startpakket Multimove via trainersmateriaal.be
  • ‌‌Gebruik bij je bestelling de kortingscode 
    sportamultimove
BESTEL HIER HET STARTPAKKET MULTIMOVE
10% korting op sportmateriaal 

Als Sporta-club krijg je ook 10% korting op de aankoop van alle 'losse' materialen die je terugvindt op de webshop van trainersmateriaal.be.

‌Opgelet: bij elke bestelling kan je maar 1 kortingscode invoeren. Doe dus 2 aparte bestellingen indien je het startmateriaalpakket Multimove EN enkele losse materialen wil bestellen.

Tot €200 terugbetaling van sportmateriaal 

Clubs die multisport aanbieden en voldoen aan enkele voorwaarden krijgen tot €200 terugbetaald bij aankoop van sportmateriaal voor hun multisportlessen.


‌Combineer beide voordelen en je betaalt slechts €166,49.
12 gratis strandballen of 100 ballonnen

Clubs die multisport aanbieden en voldoen aan enkele voorwaarden krijgen 12 gratis strandballen of 100 gratis ballonnen.