Inschrijving Sporta-Runs

Schrijf je in als Sporta-Run en ontvang tal van voordelen!

Schrijf je hier in

Basispakket = GRATIS

Je wordt automatisch mee opgenomen in de kalender en kan kiezen uit tal van voordelen.
Wil je enkel opgenomen worden in de kalender? Dat kan ook!

Promotie

Via de Sporta-website, -nieuwsbrief en advertising op social media.

Organisatie-
hulp

Alles wat bij de organisatie van een loopevent komt kijken, gebald in één praktisch draaiboek.

Nuttig materiaal

1000 veiligheidsspeldjes, 250m afspanlint, twee waterbidons (bidons terug te geven nadien).

Decathlon-deal

De gerenommeerde 
sportwinkelketen biedt je een gratis startboog, tentje en sportdrank in bruikleen aan.

Online inschrijfmodules:

Je kan er ondertussen niet meer buiten, online inschrijven is een onderdeel geworden van de loopevents, maar hoe pak je dit juist aan? Sporta helpt je hier graag mee verder kies zelf welk pakket het beste bij jouw organisatie past, we zetten ze hier even op een rijtje. 

Timingpakket

Wil je graag je wedstrijd dat ietsje meer geven? Teken dan in op het timingpakket. Ons systeem is eenvoudig en flexibel.

€150 - met tijdsregistratie & tijdsklok 
‌Sporta-run clubs kunnen genieten van het extra voordelige tarief van €150.  Voor externe organisatoren gelden tarieven vanaf €400.

Het timingspakket bestaat uit:‌Alle support uit het Basispakket‌‌Volledige tijdsregistratie door Sporta-medewerker  ‌‌Gebruik van een tijdsklok‌‌Mogelijkheid tot ontlenen van borstnummers*‌‌Upgrades en kortingen op timingspakket mogelijk

*Let op!
‌- Om logistieke redenen zullen de geleende borstnummers niet meer meegegeven worden met de Sporta-medewerkers van de tijdsregistratie. ‌Er zijn dus nog 2 opties: 
‌• De club haalt de nummers vooraf op en brengt ze terug (Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem) na afspraak. 
‌• De nummers worden per post opgestuurd en teruggestuurd (portkosten voor rekening van je club).
‌- Wanneer de nummers beschikbaar zijn en welke set je toegewezen krijgt, is afhankelijk van andere organisaties. 
‌- Na gebruik worden de nummers terug bezorgd. Per ontbrekend nummer wordt er €2 aangerekend.

Upgrades van timingspakket

Worstel je met de voorinschrijvingen? Wil je graag live-results? Of zelfs een automatische SMS verzenden naar de deelnemers met hun prestatie? 
Upgrade je timingpakket met een aantal opties:


Voor-inschrijvings-module*

Wij bieden een online module aan om je voorinschrijvingen te registreren. De inschrijvingen komen op die manier ook rechtstreeks bij ons terecht. Je hebt de keuze om te werken met een aparte inschrijflink of met een code om de module te integreren in je eigen website. €100

Live results*

Tijdens de wedstrijd kunnen mensen overal ter wereld live de resultaten volgen via een webpagina. €100

SMS-service

Op het moment dat de deelnemer over de finish loopt, ontvangt hij een SMS met zijn resultaat. €100

Lange wedstrijd

Organiseer je een wedstrijd langer dan 4u? Geen probleem, ook lange wedstrijden kunnen we timen. €50

Full Pack 200 euro
Bovenstaande upgrades verzamelt in 1 volledig pakket.

*Combineer je de Voorinschrijvingsmodule met de Live results, betaal je slechts €150
          Bij elke upgrade: gratis virtuele run mogelijk! Lees meer.

Kortingen op timingspakket

Eigen registrator

Neem de tijdsregistratie in eigen handen. We organiseren jaarlijks 1 of 2 opleidingsmomenten van ons tijdsregistratiesysteem. Iedereen die deze opleiding volgt, krijgt een attest. Heb je zelf iemand met zo’n attest die jullie tijdsregistratie wil verzorgen, dan krijg je een korting van 50€ op je pakket 

TIP: Zoek met enkele clubs uit je regio samen 1 persoon die dit voor jullie wil doen. Hoe meer die persoon met het tijdsregistratiesysteem werkt, hoe sneller hij/zij er vertrouwd mee geraakt!

Eigen borstnummers, met eigen layout

Niets zo mooi dan borstnummers met je eigen ontwerp of specifieke sponsorvermelding van jullie club. Geen gedoe meer met het ophalen en inleveren van de nummers, de nummers blijven er beter uit zien en je bent er jaren zoet mee. Een borstnummer met eigen ontwerp kost €2 per nummer. Als je met eigen borstnummers werkt, krijg je €50 korting (ten laatste 1 maand voor je event aanvragen) Meer info, contacteer ons via team@sporta.be.

NIEUW
‌Eigen borstnummers, met Sporta-layout

Bestel eigen nummers met Sporta-layout en betaal slechts € 1,5 per nummer. Ontbrekende nummers kunnen 1x per jaar bijbesteld worden aan dezelfde prijs! Ook als je werkt met eigen borstnummers met Sporta-Lay out krijg je €50 korting. Meer info, contacteer ons via team@sporta.be.

Virtual run

Upgrade je wedstrijd door er een virtuele run aan toe te voegen. Stel je parcours al een week vooraf ter beschikking of bedenk een ander leuk concept. Zo voelen de mensen die niet aanwezig kunnen zijn op de wedstrijddag zelf, zich betrokken met je organisatie. In ruil voor een beperkte bijdrage van €50 biedt Sporta jouw club de nodige ondersteuning aan met behulp van een handig online software pakket. De ondersteuning voor een virtuele run wordt gratis wanneer je een of meerdere upgrades neemt van het timingpakket. 

‌Sporta zorgt o.a. voor: 
‌- Een online module om in te schrijven en de inschrijvingen te beheren 
‌- Een persoonlijke pagina waarop deelnemers hun prestatie en eventuele bewijsstukken kunnen doorgeven 
‌- De mogelijkheid om prestaties eerst te controleren alvorens ze te publiceren. 
‌- Een online resultatenpagina die steeds live en up to date is 
‌- Een rangschikking naar keuze 
‌- Aanlevering van de resultaten in een vorm naar keuze (Excel, pdf, via mail naar de deelnemers, …)

Hoe virtual run aanvragen?

Vraag de ondersteuning voor een virtual run aan via team@sporta.be of 03/361.53.47 Toets je de haalbaarheid graag eerst even af? Ook daarvoor mag je ons gerust contacteren via team@sporta.be.

‌OPMERKINGEN:
‌Heb je graag meer info over het organiseren van een virtuele uitdaging? Of ben je op zoek naar voorbeelden? Lees dan de bijdrage ‘Organiseer een virtuele uitdaging met ondersteuning van Sporta’ in ClubSupport (Ga naar Mijn Beheer, kies het menu ClubSupport en zoek op ‘uitdaging’).

Voordelige extra's

Clubs die kiezen voor het basis- of timingpakket kunnen gebruik maken van onderstaande voordelige extra's:

Voordelige Event-verzekering

Al je deelnemers én medewerkers in 1 keer gedekt voor mogelijke ongevallen tijdens jouw Sporta-Run. Check hier de polisinhoud. Bovendien krijg je als Sporta-run organisator een fikse korting op het standaardtarief.

< 200 deelnemers aan Sporta-Run                        €40 (i.p.v. €65)

200 – 499 deelnemers aan Sporta-Run        €60 (i.p.v. €130)

500 – 999 deelnemers aan Sporta-Run       €90 (i.p.v. €260)

Toegang tot de Sporta-Run Shop 

Wie intekent op de Sporta-Runs krijgt toegang tot de Sporta-Run Shop. Hierin kan je tegen zeer voordelige prijzen nuttig materiaal
(bv. veiligheidspelden, medailles, Bibbits, afspanlint) aankopen voor je wedstrijd.

Tijdsklok 

Aan de meet zetten we een duidelijk zichtbare, digitaal tijdsdisplay neer, waarop alle finishers meteen hun aankomsttijd kunnen aflezen. Kies je voor het basispakket dan mag je de tijdsklok voor slechts €25 gebruiken. In het timingpakket zit de klok standaard vervat.

NIEUW!
Hulp promotie via online advertising

Wil je graag extra promotie maken via sociale media maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen jullie hiermee graag verder! Afhankelijk welke doelgroep, de grootte van je bereik en hoeveel jullie willen spenderen, maken wij een campagne op. Enkele voorbeelden:

Voorbeeld €50: BEREIK VAN 3.1K - 9.0K PER DAG; 35 - 100 KLIKKEN OP LINK PER DAG

Antwerpen +40km; looptijd 1 week; 18 - 65+; alle interesses, ..

Voorbeeld €100: Bereik van 20k - 59k ;130 - 376 klikken op link per dag; Antwerpen +60km; looptijd 2 dagen; 18 - 65+; Interesse Hardlopen
Meer info >

Verdien extra kwaliteitslabels

Doe je extra moeite voor je deelnemers? Dan zetten we dat graag extra in de kijker via onze promotiekanalen! Welke extra kwaliteitslabels kan je verdienen? 

Timing-label

Zorg je voor een tijdsregistratie zodat je deelnemers na de wedstrijd hun tijden kunnen raadplegen? Dan verdien je het Timing-label.

Kleedkamers en douches-label

Voorzie gepaste kleedkamers voor je lopers en douchevoorzieningen na de wedstrijd. Een grote meerwaarde voor de lopers: ook dat verdient een label.

Kids-label

Maak je plaats voor de kinderen om ook te lopen? Dan verdien je het Kids-label.

Voorwaarden

Om in te schrijven als Sporta-Run gelden onderstaande voorwaarden:

  1. De club is lid van Sporta Team: als dat nog niet zo is, dan kan je op elk moment aansluiten. Sluit je hier aan. Om te kunnen aansluiten moet een club minstens 10 leden hebben en een actieve clubwerking hebben (d.w.z. minimum 1 activiteit per week organiseren in clubverband)
  2. Sporta-leden krijgen korting op het inschrijvingsgeld van jouw run: Sporta-leden betalen minder dan niet-Sporta-leden. Je geeft minimum €1 korting aan Sporta-leden zowel op voor- als daginschrijvingen en dit wordt duidelijk geafficheerd.
  3. Het Sporta Team-logo én Sporta-Runs logo staan vermeld op alle promotiemateriaal: geef de logo's een plaats op je (digitale) affiches, flyers, website,... . Je kan die logo's onderaan deze pagina downloaden.
  4. Breng de Sporta- en partnerbannering zichtbaar aan tijdens de wedstrijddag. Stuur achteraf een foto door als bewijs.
  5. De club verbindt zich ertoe in orde te zijn met deze wettelijke verplichtingen voor de organisatie van een loopwedstrijd: toestemming van gemeente en politie, een medische hulppost etc.
  6. Ophalen en inleveren materiaal: de club haalt zelf het materiaal op en brengt dat ook tijdig terug (ten laatste 2 dagen na wedstrijd) naar ons kantoor in Berchem (Boomgaardstraat 22), na afspraak.
  7. Maximaal twee organisaties met Sporta tijdsregistratie per club toegelaten. Een overeen te komen meerprijs per extra organisatie.
  8. Je sluit een verzekering af voor loopevenementen. Sporta biedt deze voor een zacht prijsje aan onder de vorm van een eventverzekering

Benieuwd hoeveel het jouw organisatie kost?

Maak hieronder een simulatie van alle kosten.

Berekenen

Schrijf je in voor de Sporta-RunsINSCHRIJVEN

Downloads

- Sporta-Run logo
‌- Team logo