LEDEN
‌VOORDELEN

Geniet van je voordelen

Door je aansluiting bij je sportclub ben je ook automatisch aangesloten en verzekerd bij Sporta Team. Als lid van Sporta Team geniet je van een aantal leuke voordelen. ‌We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Cadeaubon van €6 bij Decathlon

Krijg €6 directe korting op je aankopen bij Decathlon. Dit bedrag ontvang je onder de vorm van 400 punten op je klantenkaart van Decathlon. Deze punten geven je een directe korting van €6 op je eerstvolgende aankoop bij Decathlon. Max. 1 cadeaubon per kalenderjaar voor aangesloten Sporta-leden.

Korting van €20 op Sporta-kampen

Krijg een rechtstreekse korting van €20 op Sporta-kampen met overnachting. Schrijf je in voor een dagkamp? Dan ontvang je €10 korting. Boek je vakantie op www.sportakampen.be en gebruik je kortingscode “STL23TVF37” (geldig t.e.m. 30/11/2023) bij de inschrijving. Deze korting is van toepassing voor alle aangesloten Sporta-leden en hun kennissenkring.

24/24u verzekering voor individuele sportbeoefening

Ook als je buiten clubverband op individuele basis gaat sporten, ben je 24u/24u verzekerd bij het beoefenen van 7 gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, rolschaatsen, fitnessen of yoga. Geen zorgen dus als je zelf een extra sportsessie inlast! Bekijk de details van de verzekeringspolis.

Persoonlijk trainingsadvies voor (startende) joggers

Exclusief voor Sporta-leden: maak gratis gebruik van de trainingstool waarbij je a.d.h.v. je ervaring, je gewenste doel en je trainingsvoorkeuren een professioneel op maat trainingsschema voor 5 of 10 km kan volgen. Bovendien wordt jouw persoonlijk schema week na week aangepast op basis van jouw feedback. Ontdek de tool hieronder!

Hoe je Decathlon-cadeaubon aanvragen?

  1. Als je nog geen klantenkaart/kaartnummer hebt bij Decathlon: maak een Decathlon-account aan
  2. Vul het aanvraagformulier in via onderstaande knop.
    Naar aanvraagformulier
  3. Je ontvangt van Decathlon een bevestigingsmail van zodra de 400 punten op je Decathlon-klantenkaart werden toegevoegd. Hoe rekening met een verwerkingstijd van min. 14 dagen.

Decathlon-cadeaubon nog niet ontvangen?

Cadeaubon aangevraagd, maar nog niet ontvangen? 

Controleer onderstaande zaken. Ze kunnen de oorzaak zijn waarom je je cadeaubon nog niet ontvangen hebt!

  • Mogelijks is je klantenkaart nog niet actief. Je klantenkaart is pas actief zodra er aankopen op geregistreerd worden. Enkel op geactiveerde klantenkaarten kunnen de 400 punten t.w.v. €6 toegewezen worden.
  • Je aanvraag werd nog niet verwerkt. Om de 400 punten toe te wijzen aan je klantenkaart rekent Decathlon een minimum verwerkingstijd van 14 dagen. Sporta is voor deze verwerking afhankelijk van Decathlon. Als de verwerking langer duurt, vragen we om je geduld.
  • Je hebt eerder dit kalenderjaar al een cadeaubon aangevraagd. Max. 1 cadeaubon per kalenderjaar mogelijk.
  • De bevestigingsmail met toewijzing van de 400 punten wordt verstuurd naar het e-mailadres waarop je Decathlon account/klantenkaart geregistreerd staat. Mogelijks is dit een ander e-mailadres dan het opgegeven e-mailadres bij de aanvraag van je cadeaubon. Controleer op welk e-mailadres je Decathlon account staat en check of hierop de bevestigingsmail toekwam. Kijk ook in je SPAM-inbox.
  • Ondervind je andere problemen, gelieve dan contact op te nemen met Sporta via team@sporta.be.