Sporta Team | virtuele uitdaging

Ondersteuning bij organisatie van een virtuele uitdaging

Een virtuele uitdaging?

In een virtuele competitie of uitdaging meten sporters zich met elkaar zonder de anderen fysiek te ontmoeten. De organisatie van zo’n virtuele uitdaging is voor je clubleden een fijn alternatief op je gekende sportaanbod. 

Werk een tof concept uit, deelnemers plannen hun wedstrijd of uitdaging op een moment dat voor hen het beste past en de ondersteuning van Sporta zorgt voor de rest!

 Jouw voordeel

In ruil voor een beperkte bijdrage van €50 biedt Sporta jouw club de nodige ondersteuning voor de organisatie van een virtuele uitdaging. Met behulp van een handig online software pakket maken we van jouw virtuele uitdaging een top beleving!

Waarom

Als organisator van een sportieve uitdaging kan je soms beperkt worden in je mogelijkheden. Bv. de sportaccommodatie is niet beschikbaar, je vindt moeilijk helpende handen of een virus maakt het simpelweg onmogelijk om met veel mensen samen te sporten. Daarom kan het leuk zijn om eens af te stappen van de traditionele vorm van een wedstrijd of activiteit. Met de organisatie van een virtuele uitdaging ben je origineel, innovatief en misschien wel ineens verlost van sommige beperkingen waarmee je worstelt.

Voorwaarden

Je organisatie is aangesloten bij Sporta Team met een van onderstaande pakketten:

✔ Clubpakket op naam

✔ Clubpakket op aantal

✔ Eventpakket

Je club werkt zelf één of meerderen sportieve uitdagingen uit die meetbaar (en liefst controleerbaar) zijn.

Hoe aanvragen

  • Toets je de haalbaarheid graag eerst even af? Ook daarvoor mag je ons gerust contacteren via info@sportateam.be

Jouw voordeel

Met het online software pakket zorgt Sporta o.a. voor:

  • Een online module om in te schrijven en de inschrijvingen te beheren 
  • Een persoonlijke pagina waarop deelnemers hun prestatie en eventuele bewijsstukken kunnen uploaden en doorgeven 
  • De mogelijkheid om prestaties eerst te controleren alvorens ze te publiceren. 
  • Een online resultatenpagina die steeds live en up to date is 
  • Een rangschikking naar keuze 
  • Aanlevering van de resultaten in een vorm naar keuze (Excel, pdf, via mail naar de deelnemers, …)

Inspiratie nodig?

Een sportieve uitdaging kan verschillende vormen aannemen. Laat je eigen creativiteit de vrije loop en bedenk welke meetbare (en liefst controleerbare) uitdaging in jouw sport leuk kan zijn. 

Dit kan gaan van 5 km lopen tot om ter langst een bal hoog houden met je voeten of zelfs een hele challenge waarbij meerdere opdrachten uitgevoerd moeten worden.

Heb je graag mee info over het organiseren van een virtuele uitdaging? Of ben je op zoek naar meer voorbeelden? Lees dan de bijdrage "Organiseer een virtuele uitdaging met ondersteuning van Sporta" in ClubSupport (Ga naar Mijn Beheer, kies het menu Ondersteuning > ClubSupport en zoek op 'uitdaging').