CLUB
‌VOORDEEL

Ondersteuning bij organisatie
‌van een virtuele uitdaging

Jouw voordeel

In een virtuele competitie of uitdaging meten sporters zich met elkaar zonder de anderen fysiek te ontmoeten. De organisatie van zo’n virtuele uitdaging is voor je clubleden een fijn alternatief op je gekende sportaanbod. Werk een tof concept uit, deelnemers plannen hun wedstrijd of uitdaging op een moment dat voor hen het beste past en de ondersteuning van Sporta zorgt voor de rest! In ruil voor een beperkte bijdrage van €50 biedt Sporta jouw club de nodige ondersteuning aan met behulp van een handig online software pakket

‌Sporta zorgt o.a. voor: 
  • Een online module om in te schrijven en de inschrijvingen te beheren 
  • Een persoonlijke pagina waarop deelnemers hun prestatie en eventuele bewijsstukken kunnen doorgeven 
  • De mogelijkheid om prestaties eerst te controleren alvorens ze te publiceren. 
  • Een online resultatenpagina die steeds live en up to date is 
  • Een rangschikking naar keuze 
  • Aanlevering van de resultaten in een vorm naar keuze (Excel, pdf, via mail naar de deelnemers, …)

Waarom?

Als organisator van een sportieve uitdaging kan je soms beperkt worden in je mogelijkheden. Bv. de sportaccommodatie is niet beschikbaar, je vindt moeilijk helpende handen, er moet superveel geregeld worden voor de omkadering of een virus maakt het simpelweg onmogelijk om met veel mensen samen te sporten. Daarom kan het leuk zijn om eens af te stappen van de traditionele vorm van een wedstrijd of activiteit en een alternatief te overwegen. Met de organisatie van een virtuele uitdaging ben je origineel, innovatief en misschien wel ineens verlost van sommige beperkingen waarmee je worstelt.

Vereisten

De club werkt zelf één of meerdere sportieve uitdagingen uit die meetbaar zijn. Dit kan gaan van 5 km lopen tot om ter langst een bal hoog houden met je voeten of zelfs een hele challenge waarbij meerdere opdrachten uitgevoerd moeten worden. Laat je eigen creativiteit de vrije loop en bedenk welke meetbare (en liefst controleerbare) uitdaging in jouw sport leuk kan zijn.

Hoe aanvragen?

Vraag de ondersteuning aan via team@sporta.be of 03/361.53.47 Toets je de haalbaarheid graag eerst even af? Ook daarvoor mag je ons gerust contacteren via team@sporta.be

Opmerkingen

Heb je graag meer info over het organiseren van een virtuele uitdaging? Of ben je op zoek naar voorbeelden? Lees dan de bijdrage ‘Organiseer een virtuele uitdaging met ondersteuning van Sporta’ in ClubSupport (Ga naar Mijn Beheer, kies het menu ClubSupport en zoek op ‘uitdaging’).