SPORTA LEGT UIT ALLES 100% DUIDELIJK

Ons doel? Jouw club glashelder informeren over de laatste nieuwigheden en services van de Sporta Team-ondersteuning. Mis niets en blijf up-to-date met de reeks "Sporta legt uit".

Sporta legt uit: nieuwigheden die je móet weten!

Bekijk welke nieuwigheden in de Sporta Team clubservice er in 2022 voor jouw club bijkwamen. In de "Sporta legt uit"-reeks wordt alles per onderwerp voor je samengevat. Blijf up-to-date en haal het onderste uit de kan!
‌De reeks wordt doorheen 2022 regelmatig aangevuld.

Kalender Sporta legt uit

Bekijk in de kalender welke onderwerpen binnenkort toegelicht worden in een live webinar en schrijf je in! De kalender wordt doorheen het jaar verder aangevuld.

"Sporta legt uit" bundelt verschillende nieuwigheden die jouw club doorheen 2022 moet weten! 
Elk onderwerp wordt in detail uitgelegd in een aparte live webinar!


Coming up

  • WEBINAR: BEWEGINGSSCHOOL: BREDE MOTORISCHE ONTWIKKELING BIJ KLEUTERS EN PEUTERS
  • woensdag 18 mei - 20:00 - 21:30
  • Gratis deelname

‌ KAlender SPORTA LEGT UIT

Webinar 18/05/2022
‌Bewegingsschool: brede motorische ontwikkeling bij kleuters en peuters

In de bewegingsschool staan bewegen, plezierbeleving en globale ontplooiing van het kind centraal. Jonge kinderen hebben vandaag nog steeds onvoldoende ruimte om te bewegen en te spelen. Een bewegingsschool geeft niet alleen de ruimte en de materiële omgeving om samen met mama of papa te bewegen, maar ook om samen het plezier van bewegen te beleven. Bovendien bereidt het de kinderen voor op een eventuele doorstroming naar een sportspecifieke opleiding.

Webinar 15/06/2022
Hoe start je een nieuwe sportclub of -organisatie op?

Waar moet je allemaal aan denken als je een nieuwe sportclub of -organisatie wil oprichten? Ben je zeker dat je niets vergeet?
In deze webinar krijg je een zicht op enkele essentiële zaken die in orde gebracht moeten worden bij jouw opstart. Je ontdekt op welke vlakken je kan inzetten om jouw werking succesvol van de grond te krijgen en krijgt concrete tips hoe je dit kan doen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe Sporta Team jouw werking hierbij kan ondersteunen en vereenvoudigen.
‌Volg deze webinar en krijg een stevige houvast voor een succesvolle start!

SPORTA LEGT UIT 
‌NIEUWIGHeden die je moet weten in 2022 (wordt regelmatig aangevuld)

1. Inschrijvingen en betalingen opvolgen via Mijn Beheer

24/03/2022 - Met de inschrijfmodule in Mijn Beheer maak je eenvoudig online formulieren op. Leden kunnen zich hiermee online aansluiten, inschrijven voor clubactiviteiten of zelfs kledij/materiaal/wafeltjes/… van je club aankopen. Bovendien kan je aan deze formulieren online betalingen koppelen.‌

Bekijk presentatie  >
Bekijk volledige webinar  
>

2. Aan de slag met digitale lidkaarten

12/04/2022 - Als clubbestuurder kan je eenvoudig digitale lidkaarten raadplegen en versturen naar je leden via Mijn Beheer. Bovendien hebben je leden ook zelf steeds toegang tot hun digitale lidkaart. Benieuwd naar de voordelen van digitale lidkaarten voor jouw club en hoe je deze gemakkelijk kan invoeren?

Bekijk presentatie >
Bekijk volledige webinar >

3. Start met een multisportaanbod: wat, waarom, ondersteuning

26/04/2022 - Welke voordelen hebben kinderen wanneer hun brede motorische ontwikkeling gestimuleerd wordt? En waarom is het belangrijk dat kinderen veelzijdig kunnen bewegen en sporten? Sporta ondersteunt je bij de uitbouw van een multisportaanbod!

Bekijk presentatie
Bekijk volledige webinar >

4. Een vlotte heraansluiting van je club

3/05/2022 - Elk jaar wordt je club gevraagd om het lidmaatschap van je club en leden bij Sporta te hernieuwen. 1 mei '22 kreeg deze heraansluitprocedure een update. Ontdek de voordelen van de vernieuwde procedure en hoe je de heraansluiting van je club en leden correct uitvoert.

Bekijk presentatie > ‌
Bekijk volledige webinar >