CLUB
‌VOORDEEL

Terugbetaling deelnamegeld 

"Dag van de Sportclubbestuurder"

Jouw voordeel

Je club krijgt het deelnamegeld (=voordeeltarief van €35) van de Dag van de Sportclubbestuurder integraal terugbetaald, voor elke aangesloten bestuurder die deze dag volgt.

Waarom?

De Dag van de Sportclubbestuurder is dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Deelnemers kiezen hun eigen programma en volgen de workshops en sessies die passen bij hun eigen interesses en behoeften. Doordat je bestuursleden zich op deze manier bijscholen, wordt ervaring aangescherpt met nieuwe kennis en competenties. Onontbeerlijk voor een future-proof sportclub! Het deelnamegeld hoeft alvast geen drempel meer te zijn om deel te nemen! Meer info? Klik hier

Vereisten

De bestuurder, waarvoor terugbetaling van deelnamegeld wordt gevraagd, is op het moment van de gevolgde Dag van de Sportclubbestuur aangesloten bij de Sporta Team.

Opmerkingen

Na controle van de bewijsstukken, betaalt Sporta het deelnamegeld terug op het rekeningnummer van de club. Zij voert nooit rechtstreekse terugbetalingen uit op het rekeningnummer van de persoon die de Dag van Sportclubbestuurder volgde.

Hoe aanvragen?

  • Aanvragen kunnen ingediend worden nadat je het deelnameattest hebt ontvangen, dus na afloop van de Dag van de Sportclubbestuurder.
  • Vul het online forumlier ‘terugbetaling Dag van de Sportclubbestuurder’ in
  • Upload je deelnameattest(en) en de factuur/betalingsbewijs